Wednesday, March 28, 2007

Molde PRESS på Landsmøte!

Molde PRESS med sine to kuleste medlemmer og et medlem til...... dro på landsmøte!
Fordi vi er så kule, sto vi opp før sola, for å si det sånn.
Vi skulle egentlig bli hentet av mora til det tredje medlemmet, men siden det tredje medlemmet klarte å forsove seg, måtte de to kuleste henge på bussholdeplassen. (woho........)
Når vi endelig hadde kommet oss på flyet, begynte store ting å skje. Flyet lettet.
Og før vi visste ordet av det, var vi i Bergen!
Vi hadde ca 5 timer å slå ihjel, så Pernille introduserte Eivind til pappaen sin. Pappaen til Pernille er jævlig kul, og det skjønte Eivind med en gang.
Det ligger i slekta.....
Ingelin.. vel, ja.. Hun var en annen plass. kremt.
Timene gikk, så ble det endelig klart for oppmøte. Sliten og litt småstressa sprang vi sånn halvveis fra bussterminalen og bort til festplassen. Vi kunne skimte PRESS banneret i det fjerne. Vi ble ikke flaue, neida. Tvert imot. Eivind nynnet på PRESS sanger som han ikke kunne, så glad var han.

SÅÅÅÅÅ kom vi til skolen. Den var fin.

Så skulle vi sove, det var ikke så veldig fint. For vi ble nemlig vekt klokka 3 på natta av en haug brølende folk. Vi ble sinte og ønsket oss hjem.

Eivind hadde også et lite utfall av dialektforvirring. Han skjønte seg virkelig ikke på den skarre r'en til bergenserne. Noe som skapte litt problemer da vi skulle kjøpe mat.

Etter lørdagens votering var vi litt sinte, bittre og hadde et jævlig gangsperr i arma.
Vi ønsket oss hjem.

så kom søndagen, da ville vi egentlig ikke hjem. Men alikevel ville vi litt hjem.

Vi synes helga var både spennende og interessant. Vi lærte mye nytt, og ser fram til neste års Landsmøte! (Eivind lover å ha lært seg sangene til da og dialektforståelse)